Beoordelingen

Met een formulier

Wil je voor mij een leuke review achterlaten? Vul dan het formulier hiernaast in! Zo kunnen andere potentiële klanten mijn werk beoordelen. 

Beoordeling schrijven

Beoordelingen

Super tevreden

Rated 5,0 out of 5
25 november 2023

Super tevreden prima uitleg raad iedereen aan

voor Nick te kiezen

Paula Zwart

Echt goede kwaliteit en afwerking

Rated 5,0 out of 5
30 januari 2023

Nick levert kwalitatieve zonnepanelen die vakkundig en tevens mooi afgewerkt met RVS goten worden gemonteerd. De panelen op het dak en op de uitbouw zijn bijna onzichtbaar verbonden en de panelen leveren echt veel kWh op. Nick gaf ook een duidelijke uitleg van het systeem en er wordt gewerkt met handige app om opbrengsten in te zien. Nick is een super hardwerkende professional met hart op de goede plaats! Erg tevreden over alles!

Roos

In één woord Topbedrijf 👍

Rated 5,0 out of 5
19 januari 2023

Zeer tevreden over alles !!

Snelle levering, montage en afhandeling.

Marcel

Wat een geweldig bedrijf!

Rated 5,0 out of 5
11 november 2022

Wat een geweldig bedrijf! Niet alleen heeft Nick heel veel kennis van zaken maar maakt ook waar wat ie met je heeft afgesproken. Waar Nick zich echt onderscheid ten opzichte van anderen is zijn persoonlijke aanpak. Hij komt netjes langs, laat zien wat de mogelijkheden zijn en bekijkt de situatie meteen ter plekke In tegenstelling tot andere bedrijven is Nick meteen het dak opgegaan om te kijken wat er mogelijk was. Dat hebben wij als heel prettig ervaren. Op alle vragen hebben we netjes antwoord gekregen en binnen een paar dagen was de offerte binnen. Na opdracht kon hij al binnen zes weken leveren. Binnen een dag werd alles gemonteerd en in werking gezet. Het heeft ons verbaasd hoe snel, vakkundig en netjes er werd gewerkt. Alles is echt tot in de puntjes geïnstalleerd en afgewerkt. Kort maar krachtig gezegd is Nick een hele betrouwbare partner voor ons geweest in de toch wel turbulente wereld van aanbieders op het gebied van zonnepanelen. Ik geef hem dan ook een grote pluim en kan hem echt iedereen aanbevelen.

Ruud Elferink

Fijn zaken doen!

Rated 5,0 out of 5
16 oktober 2022

Heel tevreden met het proces vanaf offerte tot het plaatsen van de panelen. Nick heeft ons uitstekend geholpen en zou hem iedereen aanraden.

Succes met je bedrijf Nick!

Dennis Miltenburg

Lees mijn vorige beoordelingen

Wil je weten wat mijn vorige klanten over mij zeggen? bekijk ze hiernaast. Door de vele projecten heb ik al meerdere